keskiviikko 12. marraskuuta 2014

4 x Mill Street

Tervetuloa seuraamaan meidän yhteistä luonnoskirjamaista blogia. Sivuston tarkoituksena on toimia innostajana ja inspiraationa sekä keskinäisen vuoropuhelun virittelijänä. Toivon myös että pystymme haastamaan toisiamme ja sitä kautta yltämään aina vain parempiin lopputuloksiin.

Näin alkuun on ehkä syytä valottaa hieman keitä me olemme. Mill Street Blues -kollektiivin jäseniä yhdistää tutkinto samasta muotoilukoulusta ja värikkäät muistot Kuopion Myllykadulla vietetystä yhteiselosta. Jaoimme vuoden ajan viiden naisen kimppakämpän asiaankuuluvine iloineen ja tiukkoine tilanteineen. Kiinnostus luovaan ilmaisuun ja käsillä tekemiseen on säilynyt meissä sekä työn että harrastusten muodossa.

Tämän Blogin, yhteisen luonnoskirjamme juoni on seuraava:

1. Jokainen julkaisee vuorollaan itseään kiinnostavan aiheen, joka toimii tehtävänantona kaikille jäsenille.


2. Aiheesta toteutetaan kuukauden ajan vapaavalintaisin tekniikoin materiaalia. Jos aihe ei kiinnosta pätkääkään, siihen ei tarvitse osallistua. Oikein inspiroitunut henkilö saa julkaista niin monta kuvaa kuin haluaa.


// Kuvat Anna-Maria //

Toivon, että yhteinen projektimme auttaa itse kutakin oman tyylin etsimisessä ja kannustaa tarkastelemaan asioita arvaamattomista perspektiiveistä. Seuraavana esitelläänkin kuukauden aihe olkaapa hyvät.



Terveisin Emma, Maija, Roosa ja Anna-Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti